
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Overrask familien med denne spændende salat som passer godt til meget, men også kan nydes lige som den er. Vi lader os inspireres af Asien og laver en crunchy og smuk salat med agurk, koriander, chili, ponzudressing og peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
½ stk
Hvidløgsfed
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
1 g
Chiliflager
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
¼ tsk
Salt til dressing

Skær agurk i tynde skrå skiver.
Hak koriander groft.

Hak peanuts groft.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland ponzudressing, hvidløg, chiliflager, salt [1/4 tsk] og et nip peber i i en stor skål.
Vend agurk og koriander i skålen.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Drys med peanuts over agurkesalat.