Cajun krydret kyllinge pita med ranch dressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajun krydret kyllinge pita med ranch dressing

Cajun krydret kyllinge pita med ranch dressing

2 portioner | med sprød salat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med sprødstegt kylling, og en frisk kålsalat med fraiche, mayonnaise, hvidløg.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

280 g

Kyllingebryst

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2308 kJ
Kalorier (kcal)552 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat40.7 g
Sukker5.9 g
Protein42 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. 

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg kylling
2

Skær hvert kyllingebryst i 3 skiver.

Bland Cajun, olivenolie [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål. Tilsæt kylling og vend sammen.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Vend snittet kålsalat i skålen.

 

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld dem med salat og kylling.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image