Skip to main content
Avocado og bacon bagel

Avocado og bacon bagel

2 portioner | med pisket ricotta

4.1
(61)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den perfekte start på en rolig weekend morgenen. Denne bagel er fyldt med med sprød bacon, pisket ricotta, og frisk avocado og tomat.

Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

1 stk

Avocado

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tomat

2 stk

Sesambagel

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

125 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

Energi (kJ)3448 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt47.8 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker11.5 g
Kostfibre7.7 g
Protein27.7 g
Salt4.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg
Bageplade

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød. 

Varm bagels
2

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne. 

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Pisk ricotta
3

Imens, kom ricotta, olivenolie [1 spsk], salt [1/2 spsk] og et nip peber i en skål. Pisk sammen i 1 min, indtil glat.

Skær tomat i tynde skiver.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.

Server
4

Smør den nederste del af bagels med smør [1 spsk], og top med avocado, tomat med et nip salt, bacon, ricotta og den øverste del af bagelen.