HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarineret Steakburger Og Pestodressing
topBanner
Marineret steakburger og pestodressing

Marineret steakburger og pestodressing

med ovnbagte fritter og karamelliseret rødløg

Bistroburger

Så blev det weekend, og familien skal forkæles med fantastiske steakburgers. Kødet får spændende smag af at blive marineret i balsamico, inden det steges til perfektion. Vi bygger vores burgers med pestodressing, kød, karamelliserede løg, rucola og tomatskiver, og serverer dem med hvidløgskrydrede fritter.

Allergener:SulfitterÆgGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

50 g

Cremet pestodressing

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1.5 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1005 kcal
Energi (kJ)4206 kJ
Fedt47.88 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat98.75 g
Sukker20 g
Protein47.45 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, krydr med et nip salt og peber, og vend med balsamico i en skål. Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær rødløg i tynde skiver. Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1,5 tsk | 3 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en tallerken.

3

Skær tomat i tynde skiver. Del boller på midten. Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side (gem marinade). Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke sammen med marinade, og lad hvile indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et nip salt og peber.

6

Smør boller med en smule pestodressing. Fyld med bøffer, rødløg, rucola og tomat. Server med fritter og resterende pestodressing.