Marineret steakburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret steakburger og pestodressing

Marineret steakburger og pestodressing

med ovnbagte fritter og karamelliseret rødløg

Så blev det weekend, og familien skal forkæles med fantastiske steakburgers. Kødet får spændende smag af at blive marineret i balsamico, inden det steges til perfektion. Vi bygger vores burgers med pestodressing, kød, karamelliserede løg, rucola og tomatskiver, og serverer dem med hvidløgskrydrede fritter.

Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Cremet pestodressing

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1.5 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1005 kcal
Energi (kJ)4206 kJ
Fedt47.9 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat98.7 g
Sukker20 g
Protein47.4 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, krydr med et nip salt og peber, og vend med balsamico i en skål. Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Karamelliser rødløg
2

Skær rødløg i tynde skiver. Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1,5 tsk | 3 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en tallerken.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i tynde skiver. Del boller på midten. Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side (gem marinade). Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke sammen med marinade, og lad hvile indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm boller 
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Smør boller med en smule pestodressing. Fyld med bøffer, rødløg, rucola og tomat. Server med fritter og resterende pestodressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image