Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt rumpsteak med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i centralamerikanske krydderier, før de steges til perfektion. Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, radiser og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citrusfrugt- og honningdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
1 stk
Citrusfrugt
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 g
Panamad
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)
400 g
Små kartofler
300 g
Rumpsteak
1 stk
Dild
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
60 g
Spinat
75 g
Radiser
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Salt til marinade
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet.
Bland Panamad, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.
Vend bøffer i skålen.
Halver kartofler (uskrællet).
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær zucchini i 1 cm tykke skiver.
Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.
TIP: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Imens, skær citrusfrugt i både.
Bland creme fraiche, mayonnaise, honning-sennepsdressing, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en skål, og smag til med citrusfrugtsaft.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Skyl spinat.
Hak dild groft.
Skær radiser i tynde skiver.
Tilsæt spinat, radiser, dild, græskarkerner og smuldret græsk ost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.
Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener.
Dryp med sennepssauce.
Server med resterende citrusfrugtbåde.