Skip to main content
Marineret rumpsteak og sød sennepssauce
Marineret rumpsteak og sød sennepssauce

Marineret rumpsteak og sød sennepssauce

med varm kartoffelsalat og græsk salatost

Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt rumpsteak med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i centralamerikanske krydderier, før de steges til perfektion. Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, radiser og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citrusfrugt- og honningdressing.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Panamad

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)

400 g

Små kartofler

300 g

Rumpsteak

1 stk

Dild

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

60 g

Spinat

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3485 kJ
Kalorier (kcal)833 kcal
Fedt49.6 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat45.9 g
Sukker12.1 g
Protein47.9 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Mariner bøffer
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet.

Bland Panamad, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.

Vend bøffer i skålen.

Bag kartofler
2

Halver kartofler (uskrællet).

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Skær zucchini i 1 cm tykke skiver.

Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.

TIP: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.

Bland honningdressing
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Imens, skær citrusfrugt i både.

Bland creme fraiche, mayonnaise, honning-sennepsdressing, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en skål, og smag til med citrusfrugtsaft.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav kartoffelsalat
5

Skyl spinat.

Hak dild groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Tilsæt spinat, radiser, dild, græskarkerner og smuldret græsk ost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.

Server
6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener.

Dryp med sennepssauce.

Server med resterende citrusfrugtbåde.