Skip to main content
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med mandelcouscous og persilledressing

4.4
(176)

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Æg
Sennep
Nøtter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)644 kcal
Energi (kJ)2695 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat61.3 g
Sukker20.3 g
Kostfibre10.2 g
Protein49.5 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en kedel eller gryde med vand i kog.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 3 cm både.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil møre. Fordel mandler i et hjørne, når der er 5 min tilbage.

Bag kylling
2

Krydr kylling med et nip salt på begge sider.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling på hver side i 2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog couscous
3

Bland grøntsagsbouillon, couscous og kogende vand [2,5 dl | 5 dl] i en skål, og dæk til med låg. Lad trække i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd.

Hak persille fint.

Halver appelsin.

Bland appelsin-couscous
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P], yoghurt, persille (gem lidt til anretning) og et nip salt og peber i en skål. 

Hak mandler groft.

Tilsæt appelsinsaft [1/2 stk, 2P] og mandler til skålen med couscous, og vend sammen.

Skær kylling i 2 cm skiver.

Server
6

Anret mandelcouscous i dybe tallerkener.

Top med grøntsager og kylling.

Drys med resterende persille.

Server med dressing.