Skip to main content
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

med couscous & citrondressing

4.1
(188)

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Zucchini

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Bouillon

1 stk

Peberfrugt

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citrusfrugt

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)615 kcal
Energi (kJ)2572 kJ
Fedt22.3 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat51.8 g
Sukker14.3 g
Kostfibre8.4 g
Protein44.9 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en kedel eller gryde med vand* i kog. Skær citron i både. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.

Kog couscous
3

Hæld kogende vand* [2,5 dl I 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål, og rør rundt. Dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt kylling, og steg i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav citrondressing
5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Bland aioli, fraiche, et skvæt citronsaft og halvdelen af persille med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med kylling, gulerod og stegte grøntsager. Dryp med citrondressing. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.