Skip to main content
Mandelpaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinekød

Mandelpaneret svinekød

med ovnbagte rodfrugter og persilledressing

Denne ret er velsmagende og nem, og hvem kan ikke lide det, når sulten er ved at melde sig! Mandelpaneret svinekamfilet serveres med ovnbagte rodfrugter, som får fantastisk smag af vores lækre krydderiblanding, Ay Cajun-ba. En cremet og syrlig persilledressing på fraiche er perfekt tilbehør.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede
Nøtter
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 stk

Bredbladet persille

2 stk

Pastinak

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3024 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker24.7 g
Protein45.8 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær pastinak (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.

Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Hak mandler fint.

Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Paner kød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland mandler, panko, Mamas Favorit og salt i en anden dyb tallerken.

Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en ren tallerken.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldent og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
5

Imens, bland persille, fraiche, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød og rodfrugter i dybe tallerkener.

Top rodfrugter med persilleblade.

Server med persilledressing.