Denne ret er velsmagende og nem, og hvem kan ikke lide det, når sulten er ved at melde sig! Mandelpaneret svinekamfilet serveres med ovnbagte rodfrugter, som får fantastisk smag af vores lækre krydderiblanding, Ay Cajun-ba. En cremet og syrlig persilledressing på fraiche er perfekt tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Citron
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 stk
Bredbladet persille
2 stk
Pastinak
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder: Selleri)
½ tsk
Salt til grøntsager
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær pastinak (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.
Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Hak mandler fint.
Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland mandler, panko, Mamas Favorit og salt i en anden dyb tallerken.
Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en ren tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldent og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland persille, fraiche, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret svinekød og rodfrugter i dybe tallerkener.
Top rodfrugter med persilleblade.
Server med persilledressing.