
Tacos er perfekte, når aftensmaden skal være klar i en fart! Her steger vi hakket oksekød med asiatisk dressing og laver en frisk salat med pak choi. Vi samler det hele i små tortillabrød og drysser med peanuts. Aftensmad på under 20 min er klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Pak choi
1 stk
Agurk
1 stk
Citrusfrugt
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Jordnødder, Soja)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
225 g
Hakket oksekød
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak pak choi groft.
Halver citrusfrugt.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Bland agurk, gulerod, pak choi, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en stor skål.

Hak peanuts groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. Fjern fra varmen, og vend med asiatisk dressing.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med sataysauce og salat.
Top med oksekød.
Drys med peanuts.