topBanner
Linsefarserede peberfrugter

Linsefarserede peberfrugter

med radiser & grøn salat

Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

35 g

Tomatpuré

8 g

Central American Style

1 stk

Gulerod

1 pakke

Linser

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Rød peberfrugt

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Forårsløg

75 g

Radiser

1 stk

Citron

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pose

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

100 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1238 kJ
Kalorier (kcal)296 kcal
Fedt8 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat38 g
Sukker23 g
Protein14 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber*.

Bag i ovnen i 15 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet).

Snit forårsløg fint.

Skyl linser under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min.

Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min.

Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.].

4

Tag panden af varmen.

Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Tag peberfrugter ud af ovnen.

Fyld med linsefars. Drys med revet ost.

Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.

5

Skær citron i både.

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint.

Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål.

Krydr med salt og peber.

Vend salat og radiser i skålen.

6

Anret farserede peberfrugter på tallerkener.

Server med salat.