Skip to main content
Linsefarserede peberfrugter
Linsefarserede peberfrugter

Linsefarserede peberfrugter

med radiser & grøn salat

4.0
(41)

Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

1 stk

Gulerod

½ dåse

Tomatpuré

8 g

Panamad

1 pakke

Grønne linser

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Rød peberfrugt

75 g

Fraiche

1 stk

Forårsløg

75 g

Radiser

1 stk

Citrusfrugt

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)183 kcal
Energi (kJ)768 kJ
Fedt0.8 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat23.1 g
Sukker3.5 g
Kostfibre9.9 g
Protein16.3 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Bag peberfrugter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit forårsløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Lav linsefars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.]. 

Fyld peberfrugter
4

Tag panden af varmen. Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. Tag peberfrugter ud af ovnen. Fyld med linsefars. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.

Bland salat
5

Skær citron i både. Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint. Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og radiser i skålen. 

Server
6

Anret farserede peberfrugter på tallerkener. Server med salat. [Sprinkle spring onion on top]