HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLinsefarserede Peberfrugter
topBanner
Linsefarserede peberfrugter

Linsefarserede peberfrugter

med radiser & grøn salat

Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.

Tags:VegetariskHurtigUnder 650 kcal
Allergener:mælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ dåse

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pakke

Gulerod

1 dl

Tomatpuré

Central American Style

Linser

Hvidløgsfed

Rød peberfrugt

Fraiche

(Indeholdermælk)

Forårsløg

Radiser

Citron

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)767.5548 kJ
Kalorier (kcal)183.45 kcal
Fedt0.83 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat23.06 g
Sukker3.5 g
Protein16.3325 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit forårsløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.]. 

4

Tag panden af varmen. Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. Tag peberfrugter ud af ovnen. Fyld med linsefars. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.

5

Skær citron i både. Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint. Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og radiser i skålen. 

6

Anret farserede peberfrugter på tallerkener. Server med salat. [Sprinkle spring onion on top]