Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
½ dåse
Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)1 pakke
Gulerod
1 dl
Tomatpuré
Central American Style
Linser
Hvidløgsfed
Rød peberfrugt
Fraiche
(Indeholdermælk)Forårsløg
Radiser
Citron
Blandet salat
Vand*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit forårsløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.].
Tag panden af varmen. Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. Tag peberfrugter ud af ovnen. Fyld med linsefars. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.
Skær citron i både. Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint. Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og radiser i skålen.
Anret farserede peberfrugter på tallerkener. Server med salat. [Sprinkle spring onion on top]