Skip to main content
Harissa spiced cod with herby tabbouleh

Harissa spiced cod with herby tabbouleh

with garlic sour cream sauce and fresh pomegranate

Tags:
Hurtig
Sund
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

4 g

Harissa-krydderi

170 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

½ stk

Granatæble

1 stk

Agurk

1 stk

Mynte

1 stk

Bredbladet persille

30 g

Spinat

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nødder, Byg, Havre)

2 stk

Tomat

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4.5 dl

Vand til bulgur

½ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2934 kJ
Kalorier (kcal)701 kcal
Fedt19.5 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat75.6 g
Sukker15.2 g
Kostfibre16.7 g
Protein43.7 g
Salt4.3 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium24.8 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6