
Laksa
med kylling, pak choi & hvidløgsris
Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderimix, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Top med chili, lime og crunchy jordnødder. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Curry-on
150 g
Jasminris
4 g
Ga-Laksa
250 ml
Kokosmælk
1 stk
Rød chili
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
200 g
Pak choi
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3.5 dl
Vand
efter behov
Smør
1 tsk
Salt
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint. Skær lime i både. Hak peanuts groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.
Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft, salt* og kylling. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*.
Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Drys med chili og peanuts. Server med resterende limebåde.