topBanner
Laksa

Laksa

med kylling, pak choi & hvidløgsris

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderimix, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Top med chili, lime og crunchy jordnødder. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:mælkjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 ml

Kokosmælk

150 g

Jasminris

280 g

Kyllingebrystfilet

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Pak choi

½ stk

Chili

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

350 ml

Vand*

tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3253 kJ
Kalorier (kcal)778 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat76 g
Sukker10 g
Protein46 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak peberfrugt groft.

Hak pak choi groft.

Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint.

Skær lime i både.

Hak peanuts groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 2-3 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme.

Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

5

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft, salt* og kylling. Lad simre i 3-4 min.

Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener.

Drys med chili og peanuts.

Server med resterende limebåde.