topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laksa

Laksa

med kylling, pak choi & hvidløgsris

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderimix, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Top med chili, lime og crunchy jordnødder. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Curry-on

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Rød chili

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

200 g

Pak choi

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

efter behov

Smør

1 tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)441 kcal
Energi (kJ)1844 kJ
Fedt2.32 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat64.44 g
Sukker1 g
Protein39.54 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint. Skær lime i både. Hak peanuts groft.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i 2 cm tern. Steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. 

Steg peberfrugt
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

Lav laksa
5

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft, salt* og kylling. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Drys med chili og peanuts. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image