Denne wokret er krydret og lækker! Vi koger ris, som derefter blandes med forårsløg for et aromatisk pift. Wokken består af smagfulde vegetarbidder, som først steges gyldne, for sidenhen at blandes med stegte grøntsager og vores smagfulde asiatiske woksauce, sojasauce og sriracha. Vi topper dette velsmagende måltid med koriander, frisk chili og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
20 g
Sriracha
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
150 g
Jasminris
1 stk
Forårsløg
1 pose
Koriander
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
½ spsk
Olie til stegning
½ spsk
Mel til sauce
½ dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.
Imens, snit forårsløg fint, og halver lime.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie i stegepanden på middelhøj varme.
Steg peberfrugt, gulerod og løg med et nip salt i 3-4 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Imens, pisk hvedemel, vand, asiatisk woksauce, sojasauce, sriracha og et nip peber sammen i en lille skål.
Sænk til middelvarme.
Tilsæt sauce, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pulled beans, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Tilsæt et skvæt limesaft.
Vend forårsløg i gryden med ris.
Anret ris og pulled beans i dybe tallerkener.
Top med koriander, chili og peanuts.