topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret veggiebidder-wok

Krydret veggiebidder-wok

med forårsløgsris og frisk chili

Denne wokret er krydret og lækker! Vi koger ris, som derefter blandes med forårsløg for et aromatisk pift. Wokken består af smagfulde vegetarbidder, som først steges gyldne, for sidenhen at blandes med stegte grøntsager og vores smagfulde asiatiske woksauce, sojasauce og sriracha. Vi topper dette velsmagende måltid med koriander, frisk chili og peanuts.

Tags:
Stærk
Hurtig
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

20 g

Sriracha

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

150 g

Jasminris

1 stk

Forårsløg

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

½ spsk

Olie til stegning

½ spsk

Mel til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3111 kJ
Kalorier (kcal)744 kcal
Fedt19.3 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat100.3 g
Sukker23.7 g
Protein40.4 g
Salt8.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg pulled beans
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

Imens, snit forårsløg fint, og halver lime.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie i stegepanden på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, gulerod og løg med et nip salt i 3-4 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Imens, pisk hvedemel, vand, asiatisk woksauce, sojasauce, sriracha og et nip peber sammen i en lille skål.

Tilsæt sauce og pulled beans
5

Sænk til middelvarme.

Tilsæt sauce, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pulled beans, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt et skvæt limesaft.

Vend forårsløg i gryden med ris.

Server
6

Anret ris og pulled beans i dybe tallerkener.

Top med koriander, chili og peanuts.