topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret svinemørbrad

Krydret svinemørbrad

med stegt majssalat og cajunmayonnaise

I aften har vi ikke sparet på krydderierne. Vi krydrer svinemørbrad med Tex-Mex, bruner den, og lader den derefter ovnbages til perfektion. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde, en spicy cajunmayonnaise og en spændende salat med stegt majs og frisk tomat og forårsløg.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

5 g

Tex-Mex

500 g

Kartofler

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 dåse

Majs

2 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2692 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker12.1 g
Protein34.9 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag kød
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr kød med salt og Tex-Mex, og steg i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til bagepladen med kartofler, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Steg majs
3

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm samme stegepande (tør af først) på høj varme.

Steg majs i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Overfør til en mellemstor skål, og lad køle en smule af.

Imens, snit forårsløg fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Lav majssalat
4

Vend tomat, forårsløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i skålen med majs. 

Bland mayonnaise og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Skær kød
5

Skær kød i tynde skiver lige inden servering.

Server
6

Anret kød, kartofler og majssalat på tallerkener.

Server med cajunmayonnaise.