Skip to main content
Krydret svinemørbrad

Krydret svinemørbrad

med stegt majssalat og cajunmayonnaise

4.4
(57)

I aften har vi ikke sparet på krydderierne. Vi krydrer svinemørbrad med Tex-Mex, bruner den, og lader den derefter ovnbages til perfektion. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde, en spicy cajunmayonnaise og en spændende salat med stegt majs og frisk tomat og forårsløg.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

5 g

Tex-Mex

500 g

Kartofler

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 dåse

Majs

2 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2692 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker12.1 g
Kostfibre6.8 g
Protein34.9 g
Salt3.3 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1396 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag kød
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr kød med salt og Tex-Mex, og steg i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til bagepladen med kartofler, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Steg majs
3

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm samme stegepande (tør af først) på høj varme.

Steg majs i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Overfør til en mellemstor skål, og lad køle en smule af.

Imens, snit forårsløg fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Lav majssalat
4

Vend tomat, forårsløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i skålen med majs. 

Bland mayonnaise og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Skær kød
5

Skær kød i tynde skiver lige inden servering.

Server
6

Anret kød, kartofler og majssalat på tallerkener.

Server med cajunmayonnaise.