Skip to main content
Krydret kyllingebowl
Krydret kyllingebowl

Krydret kyllingebowl

med bouillonkogt bulgur og hvidløgsyoghurt

4.2
(1,1 t)

I aften laver vi en velsmagende og nem kyllingebowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Buillonkogt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har den lækre kylling, som marineres i vores krydderiblanding Mild Mahal. Vi topper den skønne bowl med agurk, salat, tomat, syltede rødløg og hvidløgsyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Mild Mahal

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

½ stk

Løg

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

4 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)431 kcal
Energi (kJ)1802 kJ
Fedt7 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat38 g
Sukker9.7 g
Kostfibre10.2 g
Protein47.2 g
Salt3.7 g

Redskaber

Medium Saucepan
Stegepande

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. 

Sylt rødløg
2

Imens, skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skær tomat og agurk i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille groft.

Hak hjertesalat groft. 

Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en mellemstor skål.

Steg kylling
3

Vend kylling med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og Mild Mahal i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland salat
5

Rør persille i gryden med bulgur.

Gem en smule syltelage [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. 

Bland agurk, hjertesalat, tomat, rødløg, syltelage og et nip salt og peber.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og salat.

Dryp med hvidløgsyoghurt.