Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

med frisk pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sesam
Æg
Sennep
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ g

Chiliflager

1 stk

Gulerod, Julienne

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Ketchup (step 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3271 kJ
Kalorier (kcal)782 kcal
Fedt37.6 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat113.8 g
Sukker47.1 g
Protein27.4 g
Salt7.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav salat
2

Imens, hak pak choi groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i skåle. 

Top med plantefars og pak choi. 

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image