Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

Koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

med frisk pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sesam
Æg
Sennep
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

1 stk

Gulerod

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Ketchup (step 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3297 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat85.2 g
Sukker18.8 g
Protein24.4 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav salat
2

Imens, hak pak choi groft, og riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en  stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i skåle. 

Top med plantefars og pak choi. 

Server med asiatisk mayonnaise.