HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med appelsintabouleh og citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Tags:Proteinrig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

250 g

Hakket oksekød

4 g

Tranebær

(Kan indeholdejordnødder, nødder, sesam)

100 g

Kyllingebouillon

1 pose

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Mynte

30 g

Hvidløgsfed

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

1 pose

Agurk

1 stk

Bredbladet persille

75 g

Appelsin

1 stk

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Æg* (trin 2)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2669.8315 kJ
Kalorier (kcal)638.105 kcal
Fedt20.378 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat70.2751 g
Sukker16.5 g
Protein40.156 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde eller elkedel. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand*, og rør rundt. Dæk til med låg, og stil til side.

2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Panamad, mynte, æg* [1 stk | 2 stk], panko, hvidløg og et nip salt* i en skål. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min. TIP: Vend koftaerne ofte undervejs, så de får en flot stegeoverflade på alle sider. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skær appelsin i 1 cm tern. Vend tomat, agurk, persille og appelsin i skålen med couscous.

5

Skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og citronsaft [1 spsk | 2 spsk] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret appelsintabouleh på tallerkener. Top med koftaer. Server med citrondressing.