topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kofta

Kofta

med appelsintabouleh og citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

250 g

Hakket oksekød

20 g

Tranebær

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Appelsin

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)638 kcal
Energi (kJ)2670 kJ
Fedt20.23 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat70.12 g
Sukker16.4 g
Protein40.16 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde eller elkedel. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand*, og rør rundt. Dæk til med låg, og stil til side.

Bland fars
2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Panamad, mynte, æg* [1 stk | 2 stk], panko, hvidløg og et nip salt* i en skål. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min. TIP: Vend koftaerne ofte undervejs, så de får en flot stegeoverflade på alle sider. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland tabouleh
4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skær appelsin i 1 cm tern. Vend tomat, agurk, persille og appelsin i skålen med couscous.

Bland citrondressing
5

Skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og citronsaft [1 spsk | 2 spsk] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret appelsintabouleh på tallerkener. Top med koftaer. Server med citrondressing.