HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med græsk salatost & taboulehsalat

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og taboulehen er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

85 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

30 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

4 g

Tomat

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

4 g

Agurk, piccolo

1 stk

Agurk

1.5 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Rødløg

Kruspersille

Lime

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)474.16 kcal
Energi (kJ)1983.8854 kJ
Fedt16.1035 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat45.745 g
Sukker2.6 g
Protein35.6125 g
Salt3.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

2

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], panko, Middelhavsdrøm, æg* og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til koftaer (1 pr. person). 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 5-6 min på hver side.

4

Skær lime i både. Hak persille fint.

5

Hak agurk og tomat fint. Bland bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål. Vend persille, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i skålen. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret taboulehsalat og koftaer på tallerkener. Top med en smule salatost. Server med resterende limebåde.