
Med vores børnevenlige koncept bliver familiemiddage nemme at tilpasse, så alle får glæde af måltidet. Børnene kan nyde de enkle og milde smage, mens forældrene kan tilføje det lille ekstra, der gør retten til deres egen. I Japan panerer man gerne sit "katsu"-kyllingebryst i grov pankorasp, og steger det gyldent og ekstra sprødt. Det gør vi også i dag, og laver en aromatisk nudelsalat med tykke udonnudler og chili-korianderolie til de voksne, og nudler med sesamfrø til børnene. Hertil kommer der en gulerods- og pak choisalat og asiatisk mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
1 g
Chiliflager
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Gulerod
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Soja)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
280 g
Kyllingebryst
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Hak pak choi groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver citrusfrugt.
Overfør gulerod og pak choi til en stor skål.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Hak koriander fint.
Bland sesamolie, sojasauce, chiliflager og koriander i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Fordel nudler i to mellemstore skåle.
Tilsæt sesamfrø til børnenudlerne, og vend sammen. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt chiliolie, et skvæt citrusfrugtsaft og en smule gulerod og pak choi til voksennudlerne, og vend sammen.

Anret kylling og nudelsalat på tallerkener til de voksne.
Anret kylling, nudler og resterende salat på tallerkener til børnene.
Server med asiatisk mayonnaise.