Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Japanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske svine- og kalvekødstacos

Japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)964 kcal
Energi (kJ)4032 kJ
Fedt52.7 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat80.8 g
Sukker15.9 g
Protein38.7 g
Salt4.7 g

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Skær chili i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg hakketkød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland kålsalat
3

Bland snittet salat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Krydr kød
4

Tilsæt hvidløg og ingefær til panden, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med salat og kød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image