Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Rød chili
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Lime
1 stk
Rødløg
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Snit chili fint. Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 5-6 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland snittet salat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en skål.
Tilsæt hvidløg, ingefær og sesamfrø til panden, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.
Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med salat og kød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.