Japanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske svine- og kalvekødstacos

Japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

I aften drømmer vi os væk til Japan med en fantastisk opskrift på tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)860 kcal
Energi (kJ)3600 kJ
Fedt40.16 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat81.32 g
Sukker15.9 g
Protein39.59 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær chili i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 5-6 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland kålsalat
3

Bland snittet salat, gulerod, et skvæt limesaft, et nip limeskal, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. 

Krydr kød
4

Tilsæt hvidløg, ingefær og sesamfrø til panden, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

Varm tortillabrød
5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med kålsalat og kød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image