HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Svine Og Kalvekødstacos
topBanner
Japanske svine- og kalvekødstacos

Japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

I aften drømmer vi os væk til Japan med en fantastisk opskrift på tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili.

Tags:Hurtig
Allergener:sesamægglutensojasennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Chili

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholdersesam, æg, gluten, soja, sennep)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersesam, gluten, soja, sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

1 stk

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)860.37 kcal
Energi (kJ)3599.7881 kJ
Fedt40.1647 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat81.3151 g
Sukker15.9 g
Protein39.5852 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær chili i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 5-6 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Bland snittet salat, gulerod, et skvæt limesaft, et nip limeskal, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. 

4

Tilsæt hvidløg, ingefær og sesamfrø til panden, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med kålsalat og kød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.