Japansk teriyakiglaseret burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk teriyakiglaseret burger

Japansk teriyakiglaseret burger

med gyldne sesamfritter og sprød pak choi-salat

Lyst til en lækker burger med et japansk tvist? Så læs videre. Denne bøf omfavnes af bløde briocheboller og toppes med sødlig og aromatisk teriyakisauce og salat af sprød pak choi og lime-gulerodsbånd. Her får du både får lidt sødt, salt og syligt. På siden kommer der gyldne sesamfritter og fløjlsblød asiatisk mayonnaise.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

225 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4776 kJ
Kalorier (kcal)1142 kcal
Fedt55.6 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat121.6 g
Sukker27.5 g
Protein41.8 g
Salt8.9 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, sesamfrø og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit pak choi fint.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak resten fint.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker, salt og gulerod i en lille skål.

Vend gulerod i skålen.

Steg bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
4

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland grøntsager
5

Bland gulerod, pak choi og et nip salt og peber i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret fritter på tallerkenerne.

Fyld boller med bøffer, teriyakisauce og en smule pak choi-salat.

Server med mayonnaise og resten af pak choi-salat.