Lyst til en lækker burger med et japansk tvist? Så læs videre. Denne bøf omfavnes af bløde briocheboller og toppes med sødlig og aromatisk teriyakisauce og salat af sprød pak choi og lime-gulerodsbånd. Her får du både får lidt sødt, salt og syligt. På siden kommer der gyldne sesamfritter og fløjlsblød asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
½ spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, sesamfrø og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit pak choi fint.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak resten fint.
Halver lime.
Bland limesaft, sukker, salt og gulerod i en lille skål.
Vend gulerod i skålen.
Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Bland gulerod, pak choi og et nip salt og peber i en stor skål lige inden servering.
Anret fritter på tallerkenerne.
Fyld boller med bøffer, teriyakisauce og en smule pak choi-salat.
Server med mayonnaise og resten af pak choi-salat.