Skip to main content
Japansk teriyakiglaseret burger
Japansk teriyakiglaseret burger

Japansk teriyakiglaseret burger

med gyldne sesamfritter og sprød pak choi-salat

3.9
(149)

Lyst til en lækker burger med et japansk tvist? Denne bøf omfavnes af bløde briocheboller og toppes med sødlig og aromatisk teriyakisauce og salat af sprød pak choi og citrusfrugtsyltet glaskål. Her får du både lidt sødt, salt, sprødt og syrligt. På siden kommer der gyldne sesamfritter og fløjlsblød asiatisk mayonnaise.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Mælk
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citrusfrugt

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Pak choi

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja Kan indeholde spor af: Soja)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Soja, Sesam)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

½ stk

Glaskål, hvid

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 stk

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

½ spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)4472 kJ
Kalorier (kcal)1069 kcal
Fedt46.7 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat123 g
Sukker26.3 g
Kostfibre11.2 g
Protein44.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.8 g
Potassium1758 mg
Calcium74.1 mg
Iron3.4 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Top færdige fritter med sesamfrø, og vend sammen.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit pak choi fint.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm tynde stave.

Halver citrusfrugt.

Bland citrusfrugtsaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend glaskål i skålen.

Steg bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
4

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland grøntsager
5

Bland glaskål, pak choi og et nip salt og peber i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Fyld boller med bøffer, teriyakisauce og en smule pak choi-salat.

Server med asiatisk mayonnaise og resterende pak choi-salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image