topBanner
Japansk inspireret ravioli

Japansk inspireret ravioli

med asiatisk dressing & pak choi

Tænker du på Italien, når du hører ravioli? Så er det tid til at tænke igen. I aften skal vi nemlig lave japansk inspireret ravioli med asiatisk dressing og pak choi! Vi laver en vidunderlig sauce med ingefær, hvidløg og pak choi, som vi krydrer med asiatisk dressing, sojasauce, honning og sesamfrø. Vi blander saucen med ravioli og spinat, og topper med strimlede slikærter!

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:glutensesamsojaægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

200 g

Pak choi

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

12.5 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

½ stk

Chili

60 g

Spinat

75 g

Slikærter

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdergluten, æg, mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

½ dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2191 kJ
Kalorier (kcal)524 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat61 g
Sukker21 g
Protein21 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak skalotteløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær pak choi i 2 cm tern. Tilsæt ingefær, hvidløg og pak choi til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Skru ned til middel varme.

3

Tilsæt asiatisk dressing, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], honning [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Tilsæt ravioli til gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra. Kom ravioli og spinat i stegepanden, og vend med sauce.TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

5

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skær slikærter [1/2 pose, 2P] i strimler på langs.

6

Anret ravioli i skåle. Top med slikærter, chili og resterende sesamfrø. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.