
Tænker du på Italien, når du hører ravioli? Så er det tid til at tænke igen. I aften skal vi nemlig lave japansk inspireret ravioli med asiatisk dressing og pak choi! Vi laver en vidunderlig sauce med ingefær, hvidløg og pak choi, som vi krydrer med asiatisk dressing, sojasauce, honning og sesamfrø. Vi blander saucen med ravioli og spinat, og topper med strimlede slikærter!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 g
Honning
1 stk
Pak choi
1 stk
Løg
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
½ stk
Chili
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
2 stk
Gulerod
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
75 g
Sukkerærter
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 3)

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak skalotteløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær pak choi i 2 cm tern. Tilsæt ingefær, hvidløg og pak choi til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Skru ned til middel varme.

Tilsæt asiatisk dressing, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], honning [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Tilsæt ravioli til gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra. Kom ravioli og spinat i stegepanden, og vend med sauce.TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skær slikærter [1/2 pose, 2P] i strimler på langs.

Anret ravioli i skåle. Top med slikærter, chili og resterende sesamfrø. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.