HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapansk Inspireret Ravioli
topBanner
Japansk inspireret ravioli

Japansk inspireret ravioli

med asiatisk dressing & pak choi

Tænker du på Italien, når du hører ravioli? Så er det tid til at tænke igen. I aften skal vi nemlig lave japansk inspireret ravioli med asiatisk dressing og pak choi! Vi laver en vidunderlig sauce med ingefær, hvidløg og pak choi, som vi krydrer med asiatisk dressing, sojasauce, honning og sesamfrø. Vi blander saucen med ravioli og spinat, og topper med strimlede slikærter!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:sesamglutensojaægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 g

Honning

200 g

Pak choi

1 stk

Skalotteløg

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

2 stk

Gulerod

60 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdergluten, æg, mælk)

75 g

Spinat

1 spsk

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Olivenolie (trin 3)

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)261.0475 kcal
Energi (kJ)1092.2228 kJ
Fedt14.5026 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat23.994 g
Sukker18.7 g
Protein7.079 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak skalotteløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær pak choi i 2 cm tern. Tilsæt ingefær, hvidløg og pak choi til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Skru ned til middel varme.

3

Tilsæt asiatisk dressing, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], honning [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Tilsæt ravioli til gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra. Kom ravioli og spinat i stegepanden, og vend med sauce.TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

5

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skær slikærter [1/2 pose, 2P] i strimler på langs.

6

Anret ravioli i skåle. Top med slikærter, chili og resterende sesamfrø. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.