HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapansk Inspirerede Fritters
topBanner
Japansk inspirerede fritters

Japansk inspirerede fritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:VegetariskHurtigUnder 650 kcal
Allergener:ægsennepselleriglutensesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Porre

4 g

Koriander

20 g

Gulerod

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

2 stk

Agurk

1 dl

Kålblanding, skåret

6.67 spsk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Chili

Forårsløg

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Vand*

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1797.2612 kJ
Kalorier (kcal)429.5558 kcal
Fedt25.651 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat38.3927 g
Sukker4.9 g
Protein13.0875 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Hak agurk groft. Hak chili fint.

2

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

4

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.   

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.