
Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Porre
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
stk
Agurk
150 g
Kålblanding, skåret
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Rød chili
1 stk
Forårsløg
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Lime
2 stk
Æg
1 dl
Vand
6.67 spsk
Hvedemel

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Hak agurk groft. Hak chili fint.

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.