
Japansk inspirerede fritters
med kålsalat & asiatisk mayodressing
Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Porre
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
stk
Agurk
150 g
Kålblanding, skåret
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Rød chili
1 stk
Forårsløg
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Lime
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg
1 dl
Vand
6.67 spsk
Hvedemel
Fremgangsmåde

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Hak agurk groft. Hak chili fint.

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.