Skip to main content
Japansk inspirerede fritters
Japansk inspirerede fritters

Japansk inspirerede fritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

4.2
(147)

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Porre

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

stk

Agurk

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 dl

Vand

6.67 spsk

Hvedemel

Næringsindhold

Kalorier (kcal)429.6 kcal
Energi (kJ)1797.3 kJ
Fedt25.7 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat38.4 g
Sukker4.9 g
Kostfibre6.8 g
Protein13.1 g
Kolesterol0.2 mg
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Hak agurk groft. Hak chili fint.

Bland fars
2

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.   

Bland mayodressing
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.