topBanner
Japansk inspirerede fritters

Japansk inspirerede fritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:VegetariskHurtigUnder 600 kcal
Allergener:ægselleriglutensesamsojasennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Porre

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

1 stk

Chili

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Kålblanding, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)

1 dl

Vand*

100 g

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2031 kJ
Kalorier (kcal)486 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat48 g
Sukker13 g
Protein16 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet).

Snit porre og forårsløg fint.

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

Hak agurk groft.

Hak chili fint.

2

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål.

Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

4

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener.

Top med koriander og chili.

Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.