Japansk inspirerede fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk inspirerede fritters

Japansk inspirerede fritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Porre

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

stk

Agurk

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 dl

Vand

6.67 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)430 kcal
Energi (kJ)1797 kJ
Fedt25.65 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat38.39 g
Sukker4.9 g
Protein13.09 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Hak agurk groft. Hak chili fint.

Bland fars
2

Bland æg*, grøntsagsbouillon, hvedemel* og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, 1/2 forårsløg og 1/2 kålblanding. Krydr med salt* og peber*.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (3 pr. person) i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend agurk, resterende forårsløg og kålblanding i skålen.   

Bland mayodressing
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayodressing og resterende limebåde.