Krydret og farverig hverdagsmiddag med vilde ris, chorizo, selleri, porre, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder denne lækre Jambalaya med spicy chorizo ​​på under 45 minutter og serverer derefter med en kølende persilledressing med fraiche. Ay Cajun-ba det smager godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Oksebouillon
2 stk
Bladselleri
(Indeholder Selleri)
½ dåse
Tomatpuré
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Vilde basmatiris
½ stk
Porre
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 dl
Vand (trin 3)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg.
Skær chorizo i 1 cm tern. Skær selleri i tynde skiver. Halver porre [1/2 stk, 2P] på langs, og skær i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, selleri, porre og peberfrugt, og steg i 4-5 min. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], Ay Cajun-ba og et nip salt* og peber*, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middelvarme, tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og oksebouillon, og lad simre i 3-5 min.
Hak persille fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], persille (gem lidt til anretning) og et skvæt vand i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.
Tilsæt ris, og vend sammen.
Anret jambalaya i dybe tallerkener. Dryp med persilledressing. Drys med resterende persille.