topBanner
Jambalaya

Jambalaya

med chorizo og vilde ris

Krydret og farverig hverdagsmiddag med vilde ris, chorizo, selleri, porre, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder denne lækre Jambalaya med spicy chorizo ​​på under 45 minutter og serverer derefter med en kølende persilledressing med fraiche. Ay Cajun-ba det smager godt!

Tags:HurtigStærk
Allergener:mælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Gul peberfrugt

200 g

Chorizo-pølse

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

4 g

Oksebouillon

2 stk

Bladselleri

(Indeholderselleri)

½ dåse

Tomatpuré

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Basmatiris, vilde

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

1 dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2418 kJ
Kalorier (kcal)578 kcal
Fedt23 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat75 g
Sukker11 g
Protein23 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg.

2

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær selleri i tynde skiver. Halver porre [1/2 stk, 2P] på langs, og skær i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, selleri, porre og peberfrugt, og steg i 4-5 min. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], Ay Cajun-ba og et nip salt* og peber*, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middelvarme, tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og oksebouillon, og lad simre i 3-5 min.

4

Hak persille fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], persille (gem lidt til anretning) og et skvæt vand i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

5

Tilsæt ris, og vend sammen.

6

Anret jambalaya i dybe tallerkener. Dryp med persilledressing. Drys med resterende persille.