HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJambalaya
topBanner
Jambalaya

Jambalaya

med chorizo og vilde ris

Krydret og farverig hverdagsmiddag med vilde ris, chorizo, selleri, porre, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder denne lækre Jambalaya med spicy chorizo ​​på under 45 minutter og serverer derefter med en kølende persilledressing med fraiche. Ay Cajun-ba det smager godt!

Tags:StærkHurtig
Allergener:mælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Gul peberfrugt

200 g

Chorizo-pølse

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

4 g

Oksebouillon

2 stk

Bladselleri

(Indeholderselleri)

½ dåse

Tomatpuré

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Basmatiris, vilde

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

1 dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2451.8867 kJ
Kalorier (kcal)586.015 kcal
Fedt23.1502 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat76.924 g
Sukker12.6 g
Protein23.3065 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg.

2

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær selleri i tynde skiver. Halver porre [1/2 stk, 2P] på langs, og skær i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, selleri, porre og peberfrugt, og steg i 4-5 min. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], Ay Cajun-ba og et nip salt* og peber*, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middelvarme, tilsæt vand* [1 dl | 2 dl] og oksebouillon, og lad simre i 3-5 min.

4

Hak persille fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], persille (gem lidt til anretning) og et skvæt vand i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

5

Tilsæt ris, og vend sammen.

6

Anret jambalaya i dybe tallerkener. Dryp med persilledressing. Drys med resterende persille.