Italiensk spaghetti i kødsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk spaghetti i kødsauce

Italiensk spaghetti i kødsauce

med stegte grøntsager og pangrattato

I aften lader vi os inspirere af italiensk madlavningskunst, når vi laver en spændende variant på den klassiske kødsauce. Vi steger svinekød, og lader den simre i den skønne sauce med tomatpuré, hvidløg og ketchup, og så vender vi spaghetti i saucen. Vi serverer vores pasta med stegt rødløg og peberfrugt og sprød pangrattato med panko, revet ost og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

250 g

Hakket svinekød

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ dåse

Tomatpuré

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Ketchup (step 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3667 kJ
Kalorier (kcal)877 kcal
Fedt35.4 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat90.8 g
Sukker20.5 g
Protein46.1 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i 1 cm både.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangratatto
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko [1/2 pose, 2P] og Hello Sunrise i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål. Vend finrevet ost i skålen.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grøntsager i 3-4 min, eller indtil bløde, og overfør til en tallerken.

Steg hakket svinekød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Hvide Løjer & Urter, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand, ketchup [1 spsk | 2 spsk], smør [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med grøntsager.

Drys med pangrattato.