I aften lader vi os inspirere af italiensk madlavningskunst, når vi laver en spændende variant på den klassiske kødsauce. Vi steger svinekød, og lader den simre i den skønne sauce med tomatpuré, hvidløg og ketchup, og så vender vi spaghetti i saucen. Vi serverer vores pasta med stegt rødløg og peberfrugt og sprød pangrattato med panko, revet ost og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
250 g
Hakket svinekød
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
½ dåse
Tomatpuré
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
12.5 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Ketchup (step 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær rødløg i 1 cm både.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko [1/2 pose, 2P] og Hello Sunrise i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål. Vend finrevet ost i skålen.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grøntsager i 3-4 min, eller indtil bløde, og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Hvide Løjer & Urter, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand, ketchup [1 spsk | 2 spsk], smør [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med grøntsager.
Drys med pangrattato.