
Forkæl dig selv med en herlig sandwich til aftensmad med vores Italiensk prosciuttobaguette. Denne sandwich fyldes med skiver af prosciutto, aiolidressing og en hakket salat med gouda og tomattern, som giver en lækker og anderledes sandwichoplevelse, du sent vil glemme!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Tomat
½ stk
Salat
½ stk
Løg
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
4 g
Souvlaki-krydderi
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Prosciutto
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
10 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til salat
½ spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, hak tomat groft.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.
Hak rødløg fint.
Bland tomat, salat, rødløg, gouda, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 5-6 min.

Imens, bland aioli, Souvlaki-krydderi, vand, salt og et nip peber i en lille skål

Top kartofler med finrevet ost, når kartofler har 5 min tilbage.
Skær en åbning i brød, men ikke hele vejen igennem.
Smør med dressing, og top med prosciutto og goudasalat.

Anret baguette og kartoffelbåde på tallerkener.