Skip to main content
Italiensk pulled beef-calzone
Italiensk pulled beef-calzone

Italiensk pulled beef-calzone

med marinaradip og grøn cæsarsalat

Er du klar til at smage på la dolce vita? Vores italienske pulled beef-calzone bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled beef

1 stk

Løg

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Salat

2 stk

Tomat

1 stk

Purløg

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Rød chili

35 g

Tomatpuré

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Vand til dressing

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)6380 kJ
Kalorier (kcal)1525 kcal
Fedt49.8 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat195.7 g
Sukker16.9 g
Kostfibre4.8 g
Protein75.7 g
Salt8.2 g
Trans Fat0.2 g
Potassium303.6 mg
Calcium21.2 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Steg løg
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft). 

Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Hak løg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Varm kød
2

Kom oksekød (inklusive lage fra pakken) og chili i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Lav calzone
3

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) til en 1 cm tyk rektangel.

Del pizzadej i to, og overfør til en bageplade med bagepapir. 

Fordel kød på den ene side af dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med gouda.

Luk dej henover fyld, og luk kanterne med en gaffel.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav hvidløgsdressing
4

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak tomat, purløg og hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en lille skål.

Lav marinarasauce
5

Opvarm gryde til mellemlav varme.

Tilsæt tomatpuré, mornaysauce, Middelhavsdrøm, vand, sukker og et nip salt og peber. Dæk med låg, og lad simre indtil servering.

Server
6

Anret calzone på tallerkener, og server med marinarasauce i små skåle.

Anret salatblade på et fad, og top med tomat. Krydr med et nip salt.

Dryp med hvidløgsdressing, og drys med finrevet ost.

Top det hele med purløg.