Er du klar til at smage på la dolce vita? Vores italienske pulled beef-calzone bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled beef
1 stk
Løg
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Salat
2 stk
Tomat
1 stk
Purløg
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Rød chili
35 g
Tomatpuré
4 g
Middelhavsdrøm
2 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Vand til dressing
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Hak løg fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Kom oksekød (inklusive lage fra pakken) og chili i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) til en 1 cm tyk rektangel.
Del pizzadej i to, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Fordel kød på den ene side af dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med gouda.
Luk dej henover fyld, og luk kanterne med en gaffel.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak tomat, purløg og hvidløg fint.
Bland hvidløg, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en lille skål.
Opvarm gryde til mellemlav varme.
Tilsæt tomatpuré, mornaysauce, Middelhavsdrøm, vand, sukker og et nip salt og peber. Dæk med låg, og lad simre indtil servering.
Anret calzone på tallerkener, og server med marinarasauce i små skåle.
Anret salatblade på et fad, og top med tomat. Krydr med et nip salt.
Dryp med hvidløgsdressing, og drys med finrevet ost.
Top det hele med purløg.