Vegetarisk 'melanzane parmigiana'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk 'melanzane parmigiana'

Vegetarisk 'melanzane parmigiana'

med tomatsauce og frisk mozzarella

Er du klar til at smage på la dolce vita? Vores Italiensk melanzane parmigiana med aubergine bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.

Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Aubergine

1 stk

Løg

1 pose

Basilikum

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 g

Oregano, tørret

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt til aubergine

1 spsk

Olie til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

2 dl

Vand til sauce

3 spsk

Mel til panering

2 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2651 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat42.6 g
Sukker22.3 g
Protein26 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær aubergine i 1/2 cm tynde skiver på langs.

Vend aubergine med salt i en stor skål. Stil til side i 5-8 min for at trække væden ud.

2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Hak basilikum fint.

Hæld væde fra mozzarella, og skær i 2 cm tern.

Lav tomatsauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Svits løg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt hakkede tomater, Mamas Favorit, oregano, vand, salt, sukker, halvdelen af basilikum og et stort nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min.

4

Skyl salt af aubergine, og dup tørre med køkkenrulle.

Bland mel og et stort nip peber i en dyb tallerken.

Vend aubergine i mel, og overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg aubergine i 1-2 min på hver side, indtil gyldenbrune og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Steg ad omgange, hvis der ikke er plads på stegepanden.

5

Fordel et lag tomatsauce i bunden af et ildfast fad.

Top med et lag aubergine, så et lag tomatsauce, og drys med 1/3 finrevet ost og mozzarella. Fortsæt med resterende aubergine, tomatsauce og ost.

Bag parmigiana i 13-15 min, eller indtil aubergine er møre og ost er smeltet.

6

Anret parmigiana på tallerkener.

Top med resterende basilikum.