topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk blomkålskarry

Indisk blomkålskarry

med grønne linser og syrlig granatæble

I aften laver vi en dejlig karry med et hav af gode ingredienser. Den velsmagende gryderet indeholder grønne linser, blomkål, kokosmælk, hvidløg og masser af skønne krydderier. Vi pynter vores karry med granatæblekerner og frisk koriander og serverer den med hvidløgstortillabrød.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sennep
Selleri
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Grønne linser

275 g

Blomkål

250 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Granatæble

1 pose

Koriander

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)813 kcal
Energi (kJ)3402 kJ
Fedt49.5 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat67.9 g
Sukker14.7 g
Protein17.6 g
Salt4.2 g

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog blomkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær blomkål i små buketter.

Kog blomkål i 4-5 min, eller indtil den er blød, men stadig har en smule bid.

Hæld vand fra, overfør til en skål, og krydr med et nip salt og peber. 

Forbered tortillabrød
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie [2 spsk I 4 spsk], et nip salt og halvdelen af hvidløg i en lille skål.

Skær tortillabrød i kvarte, fordel på en bageplade [2 stk, 4P], og dryp med hvidløgsolie.

Steg linser
3

Hæld væde fra linser.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme gryde på middel varme.

Svits linser, Mild Mahal, karrypasta og resterende hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt blomkål
4

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, blomkål og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 5 min, eller indtil servering. 

Bag tortillabrød i ovnen i 3-5 min, eller indtil gennemvarme og sprøde.

Forbered granatæble
5

Imens, pluk koriander.

Rul granatæble [1/2 stk, 2P] mellem hænderne, så frøene løsnes, og skær over på midten. Løsn frøene med hænderne i en skål med vand. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Server
6

Anret blomkålskarry i dybe tallerkener.

Top med granatæble og koriander.

Server med tortillabrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image