I aften laver vi en dejlig karry med et hav af gode ingredienser. Den velsmagende gryderet indeholder grønne linser, blomkål, kokosmælk, hvidløg og masser af skønne krydderier. Vi pynter vores karry med granatæblekerner og frisk koriander og serverer den med hvidløgstortillabrød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Grønne linser
275 g
Blomkål
250 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ stk
Granatæble
1 pose
Koriander
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær blomkål i små buketter.
Kog blomkål i 4-5 min, eller indtil den er blød, men stadig har en smule bid.
Hæld vand fra, overfør til en skål, og krydr med et nip salt og peber.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland olivenolie [2 spsk I 4 spsk], et nip salt og halvdelen af hvidløg i en lille skål.
Skær tortillabrød i kvarte, fordel på en bageplade [2 stk, 4P], og dryp med hvidløgsolie.
Hæld væde fra linser.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme gryde på middel varme.
Svits linser, Mild Mahal, karrypasta og resterende hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, blomkål og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 5 min, eller indtil servering.
Bag tortillabrød i ovnen i 3-5 min, eller indtil gennemvarme og sprøde.
Imens, pluk koriander.
Rul granatæble [1/2 stk, 2P] mellem hænderne, så frøene løsnes, og skær over på midten. Løsn frøene med hænderne i en skål med vand. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Anret blomkålskarry i dybe tallerkener.
Top med granatæble og koriander.
Server med tortillabrød.