
I aften frister vi med smuk og velsmagende bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi fylder vores bowl med perlecouscous vendt med koriander-vinaigrette og spinat, rejer stegte med Tex-Mex-krydderier, zucchinisalat med citron og frisk avocado.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Rejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Avocado
5 g
Tex-Mex
1 stk
Zucchini
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 pose
Koriander
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Chili
6 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
4 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil ‘al dente'.
Hæld overskydende vand fra.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.
Skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend zucchini i skålen, og stil til side.
Hak koriander fint.

Bland chili, koriander, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.
Skyl spinat.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Tex-Mex i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Vend koriander-vinaigrette og spinat i gryden med perlecouscous lige inden servering.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Anret perlecouscous på tallerkener.
Top med zucchinisalat, avocado og rejer.

