Skip to main content
Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl
Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl

Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl

med avocado og koriander-vinaigrette

4.1
(140)

I aften frister vi med smuk og velsmagende bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi fylder vores bowl med perlecouscous vendt med koriander-vinaigrette og spinat, rejer stegte med Tex-Mex-krydderier, zucchinisalat med citron og frisk avocado.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Avocado

5 g

Tex-Mex

1 stk

Zucchini

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 pose

Koriander

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Chili

6 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2569 kJ
Kalorier (kcal)614 kcal
Fedt22.5 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker9.9 g
Kostfibre10.4 g
Protein23.3 g
Kolesterol78 mg
Salt4.8 g
Potassium42.8 mg
Calcium20.6 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld overskydende vand fra.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Lav zucchinisalat
3

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend zucchini i skålen, og stil til side. 

Hak koriander fint.

Lav koriander-vinaigrette
4

Bland chili, koriander, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

Skyl spinat.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Tex-Mex i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Vend koriander-vinaigrette og spinat i gryden med perlecouscous lige inden servering.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener.

Top med zucchinisalat, avocado og rejer.