
Hvidløgsrejer
med kartoffelsalat & syltet agurk
Se lige her - delikatesser du ikke kan holde fingrene fra! Find hurtigt grillspyddene frem fra køkkenskufferne, fyr op for stegepanden, og steg rejerne med hvidløg og kærlighed. Server med forfriskende syltet agurk og cremet kartoffelsalat, du laver på kartofler, mayonnaise, dild og purløg. En dejlig sommerret, der er klar på 30 minutter, så du får tid til at nyde sommeraften.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
stk
Agurk
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
1 pose
Dild
400 g
Nye kartofler
25 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Agurk, piccolo
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
½ stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
1 stk
Citron
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Smør
¼ tsk
Salt
efter behov
Sukker
3 spsk
Vand
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre.
Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, vand*, hvidvinseddike, et nip salt* og sukker* i en lille skål. Stil til side.
Pres eller hak hvidløg. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak dild og purløg fint. Riv citronskal. Skær citron i både.
Pil rejer. Sæt på spyd (2 spyd pr. person). Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og rejer i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.
Hæld vand* fra kartofler. Bland kartofler, mayonnaise, salt*, gulerod, rødløg, citronskal, en skvæt citronsaft, purløg og 1/2 dild i en skål. Smag til med salt* og peber*. Si væde fra agurk.
Anret kartoffelsalat, rejer og syltet agurk på tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.