Se lige her - delikatesser du ikke kan holde fingrene fra! Find hurtigt grillspyddene frem fra køkkenskufferne, fyr op for stegepanden, og steg rejerne med hvidløg og kærlighed. Server med forfriskende syltet agurk og cremet kartoffelsalat, du laver på kartofler, mayonnaise, dild og purløg. En dejlig sommerret, der er klar på 30 minutter, så du får tid til at nyde sommeraften.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Agurk
25 ml
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)150 g
Gulerod
efter behov
Dild
¼ tsk
Nye kartofler
efter behov
Hvidvinseddike
(Indeholdersulfitter)3 spsk
Rejer
(Indeholdersulfitter, krebsdyr)Rødløg
Hvidløgsfed
Purløg
Citron
Smør*
Salt*
Sukker*
Vand*
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre.
Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, vand*, hvidvinseddike, et nip salt* og sukker* i en lille skål. Stil til side.
Pres eller hak hvidløg. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak dild og purløg fint. Riv citronskal. Skær citron i både.
Pil rejer. Sæt på spyd (2 spyd pr. person). Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og rejer i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.
Hæld vand* fra kartofler. Bland kartofler, mayonnaise, salt*, gulerod, rødløg, citronskal, en skvæt citronsaft, purløg og 1/2 dild i en skål. Smag til med salt* og peber*. Si væde fra agurk.
Anret kartoffelsalat, rejer og syltet agurk på tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.