Hvidløgsrejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsrejer

Hvidløgsrejer

med kartoffelsalat & syltet agurk

Se lige her - delikatesser du ikke kan holde fingrene fra! Find hurtigt grillspyddene frem fra køkkenskufferne, fyr op for stegepanden, og steg rejerne med hvidløg og kærlighed. Server med forfriskende syltet agurk og cremet kartoffelsalat, du laver på kartofler, mayonnaise, dild og purløg. En dejlig sommerret, der er klar på 30 minutter, så du får tid til at nyde sommeraften.

Allergener:
Æg
Sennep
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

1 pose

Dild

400 g

Nye kartofler

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Agurk, piccolo

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

½ stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

¼ tsk

Salt

efter behov

Sukker

3 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)148 kcal
Energi (kJ)620 kJ
Fedt9.4 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat0.46 g
Sukker0.4 g
Protein14 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, vand*, hvidvinseddike, et nip salt* og sukker* i en lille skål. Stil til side.

Forbered grøntsager
3

Pres eller hak hvidløg. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak dild og purløg fint. Riv citronskal. Skær citron i både.

Steg rejer
4

Pil rejer. Sæt på spyd (2 spyd pr. person). Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og rejer i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.

Bland kartoffelsalat
5

Hæld vand* fra kartofler. Bland kartofler, mayonnaise, salt*, gulerod, rødløg, citronskal, en skvæt citronsaft, purløg og 1/2 dild i en skål. Smag til med salt* og peber*. Si væde fra agurk.

Server
6

Anret kartoffelsalat, rejer og syltet agurk på tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image