HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsrejer
topBanner
Hvidløgsrejer

Hvidløgsrejer

med kartoffelsalat & syltet agurk

Se lige her - delikatesser du ikke kan holde fingrene fra! Find hurtigt grillspyddene frem fra køkkenskufferne, fyr op for stegepanden, og steg rejerne med hvidløg og kærlighed. Server med forfriskende syltet agurk og cremet kartoffelsalat, du laver på kartofler, mayonnaise, dild og purløg. En dejlig sommerret, der er klar på 30 minutter, så du får tid til at nyde sommeraften.

Allergener:ægsennepsulfitterkrebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Agurk

25 ml

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

150 g

Gulerod

efter behov

Dild

¼ tsk

Nye kartofler

efter behov

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

3 spsk

Agurk, piccolo

Rejer

(Indeholdersulfitter, krebsdyrKan indeholdebløddyr, fisk, Kan indeholde spor af gluten, sesam, æg, sulfitter, mælk, krebsdyr, soja, sennep)

Rødløg

Hvidløgsfed

Purløg

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør

Salt

Sukker

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)148.25 kcal
Energi (kJ)620.278 kJ
Fedt9.4 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat0.4625 g
Sukker0.4 g
Protein14 g
Salt1.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre.

2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, vand*, hvidvinseddike, et nip salt* og sukker* i en lille skål. Stil til side.

3

Pres eller hak hvidløg. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak dild og purløg fint. Riv citronskal. Skær citron i både.

4

Pil rejer. Sæt på spyd (2 spyd pr. person). Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og rejer i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.

5

Hæld vand* fra kartofler. Bland kartofler, mayonnaise, salt*, gulerod, rødløg, citronskal, en skvæt citronsaft, purløg og 1/2 dild i en skål. Smag til med salt* og peber*. Si væde fra agurk.

6

Anret kartoffelsalat, rejer og syltet agurk på tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.