HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgspaneret Kylling
topBanner
Hvidløgspaneret kylling

Hvidløgspaneret kylling

med cajunkrydrede kartofler og salsa

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.

Tags:Proteinrig
Allergener:sulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

280 g

Kyllingebrystfilet

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 3)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

1 tsk

Sukker* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2646.8818 kJ
Kalorier (kcal)632.62 kcal
Fedt18.159 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat70.6901 g
Sukker15.3 g
Protein46.2895 g
Salt1.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med halvdelen af Ay-Cajun-ba. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak tomat fint. Hak persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering.

4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker* [1 tsk I 2 tsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.