topBanner
Hvidløgspaneret kylling

Hvidløgspaneret kylling

med kartofler & karamelliserede løg

Der er en grund til, at vi igen og igen vender tilbage til sprød, paneret kylling - det er jo så vanvittigt godt! I denne opskrift giver du paneringen smag af aromatisk hvidløg, og de kogte kartofler smager du til med en klat smør og citron. Til dette serveres syndigt gode karamelliserede løg og en frisk pæresalat, der giver retten balance.

Tags:Under 600 kcal
Allergener:glutensulfitterægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pære

1 pose

Purløg

½ stk

Citron

280 g

Kyllingebrystfilet

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Vand*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

Smør*

(Indeholdermælk)

1 tsk

Sukker*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2337 kJ
Kalorier (kcal)559 kcal
Fedt6 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat75 g
Sukker13 g
Protein47 g
Salt0 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Hak purløg fint.

Skær citron i både.

2

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller gryde.

Pisk æg* i en dyb tallerken.

Bland panko, hvidløg, et nip salt* og 1/2 purløg i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg* og derefter i panko.

3

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog kartofler i 15-20 min, eller indtil møre.

Hæld vand fra.

Tilsæt en klat smør* og resterende purløg. Krydr med salt* og peber*.

Vend rucola og pære med et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, sukker* og vand*. Steg i 3-4 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

5

Hæld olie* i samme stegepande (skyl af først), så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Friter kylling i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

6

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.

Top med karamelliserede rødløg.