HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgspaneret Kylling
topBanner
Hvidløgspaneret kylling

Hvidløgspaneret kylling

med kartofler & karamelliserede løg

Der er en grund til, at vi igen og igen vender tilbage til sprød, paneret kylling - det er jo så vanvittigt godt! I denne opskrift giver du paneringen smag af aromatisk hvidløg, og de kogte kartofler smager du til med en klat smør og citron. Til dette serveres syndigt gode karamelliserede løg og en frisk pæresalat, der giver retten balance.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:sulfitterglutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Purløg

50 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

280 g

Kartofler

⅔ spsk

Panko

(Indeholdergluten)

1 tsk

Kyllingebrystfilet

efter behov

Citron

1 stk

Rødløg

¼ tsk

Rucola

Hvidløgsfed

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Sukker*

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1240.9744 kJ
Kalorier (kcal)296.6 kcal
Fedt4.595 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat22.5525 g
Sukker3.2 g
Protein39.65 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pære i tynde, halve skiver. Hak purløg fint. Skær citron i både.

2

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller gryde. Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko, hvidløg, et nip salt* og 1/2 purløg i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko.

3

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog kartofler i 15-20 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og resterende purløg. Krydr med salt* og peber*. Vend rucola og pære med et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, sukker* og vand*. Steg i 3-4 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

5

Hæld olie* i samme stegepande (skyl af først), så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.


6

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener. Top med karamelliserede rødløg.