Lyst til chewy udon-nudler med krydret, aromatisk svinekød? Vores Hurtige vietnamesiske nudler med hakket svinekød er fuld af levende smage, der giver dig friskhed, blødhed og sprødhed på 15 min! Nyd citrongræs, koriander og ingefær i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
10 g
Ingefærpasta
½ stk
Citrongræs
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
80 g
Sød chilisauce
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Mynte & koriander
1 stk
Citrusfrugt
½ stk
Agurk
75 g
Spidskål, skåret
½ stk
Chili
1 dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, riv citrongræs fint.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Hak agurk groft, og halver citrusfrugt.
Riv mynte og koriander i mindre stykker.
Bland agurk, gulerod, urter, salt, olivenolie og et skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt spidskål, chili, citrongræs og ingefærpasta til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt nudler, sojasauce, sød chilisauce og pastavand, og vend sammen.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler og salat i dybe tallerkener.