Skip to main content
Hurtige vietnamesiske nudler med hakket svinekød
Hurtige vietnamesiske nudler med hakket svinekød

Hurtige vietnamesiske nudler med hakket svinekød

med agurk og frisk myntesalat

Lyst til chewy udon-nudler med krydret, aromatisk svinekød? Vores Hurtige vietnamesiske nudler med hakket svinekød er fuld af levende smage, der giver dig friskhed, blødhed og sprødhed på 15 min! Nyd citrongræs, koriander og ingefær i hver en bid.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

10 g

Ingefærpasta

½ stk

Citrongræs

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

80 g

Sød chilisauce

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Agurk

75 g

Spidskål, skåret

½ stk

Chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3185 kJ
Kalorier (kcal)761 kcal
Fedt25.6 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat96.5 g
Sukker32.5 g
Protein38.6 g
Salt8 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Imens, riv citrongræs fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Hak agurk groft, og halver citrusfrugt.

Riv mynte og koriander i mindre stykker.

Bland agurk, gulerod, urter, salt, olivenolie og et skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt spidskål, chili, citrongræs og ingefærpasta til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til middel varme.

Tilsæt nudler, sojasauce, sød chilisauce og pastavand, og vend sammen.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret nudler og salat i dybe tallerkener.