
Lyst til chewy udonnudler med krydret svinekød? Vores Hurtig vietnamesisk udon med karamelliseret gris er fuld af levende smage, der giver dig friskhed, blødhed og sprødhed. Nyd citrongræs, koriander og ingefær i hver en bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket svinekød
10 g
Ingefærpasta
½ stk
Citrongræs
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
80 g
Sød chilisauce
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 g
Chiliflager
150 g
Udonnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Agurk
1 dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, riv citrongræs fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Hak agurk groft, og halver lime. Riv mynte og koriander i mindre stykker.
Bland agurk, gulerod, urter, salt, olivenolie og et skvæt limesaft i en stor skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Tilsæt chiliflager, citrongræs og ingefærpasta til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og pastavand, og vend sammen.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret nudler og salat i dybe tallerkener.