Hurtig vietnamesisk glaseret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig vietnamesisk glaseret ørred

Hurtig vietnamesisk glaseret ørred

med pak choi-salat og srirachamayonnaise

I aften tryller vi et magisk måltid frem med inspiration fra Vietnam, på blot en halvtime. Vi krydrer ørred med vores egen krydderiblading som vi kalder Ginger Ninja, steger den sprød, og glaserer den derefter i sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores ørred med luftige ris, en frisk pak choi-salat med mynte, koriander og syltet gulerod, og spicy srirachamayo.

Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3176 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt32.7 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker18.8 g
Protein32.6 g
Salt7.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt gulerod
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Vend gulerod i skålen, og stil til side.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Ginger Ninja. 

Steg med skindsiden nedad i 3-5 min. 

Vend fisk, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Glaser fisk
4

Imens, hak pak choi, mynte og koriander groft.

Bland sojasauce, sød chilisauce og vand [ 1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Sænk til lav varme, når fisken er færdig.

Tilsæt sojaglace, og vend sammen.

Lav pak choi-salat
5

Hæld lage fra gulerod.

Vend gulerod, pak choi, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], mynte og koriander i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret fisk, sauce, salat og ris på tallerkener.

Top med srirachamayonnaise.