topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig oksekødsragu

Hurtig oksekødsragu

med spaghetti og finrevet ost

Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk ost ? Raguen består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvin og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

2 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

2 stk

Gulerod

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Oksebouillon

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3570 kJ
Kalorier (kcal)853 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat90.6 g
Sukker23.2 g
Protein41.6 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg oksekød og gulerod
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og gulerod med Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog ragu
3

Tilsæt worcestershire sauce, oksebouillon, hakkede tomater, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], pastavand og et nip sukker, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Hak basilikum
4

Imens, hak basilikum groft.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og basilikum, når raguen er færdig, og vend sammen.

Krydr med salt og peber.

TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
6

Anret oksekødsragu i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.