HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Kyllingewok
topBanner
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med jasminris og stegte grøntsager

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:HurtigHvedefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

200 ml

Kokosmælk

8 g

Ga-Laksa

150 g

Jasminris

2 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Lime

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)766 kcal
Energi (kJ)3206 kJ
Fedt29.2 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat77.21 g
Sukker12.4 g
Protein45.93 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på høj varme. Steg kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min. Tilsæt gulerod, hvidløg, Ga-Laksa og et nip chiliflager, og steg videre i 2-3 min. TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

3

Sænk til middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1 tsk | 2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spidskål, og steg i yderligere 1 min, eller indtil faldet sammen. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær lime i både. Tilsæt et skvæt limesaft til panden.

5

Snit forårsløg fint.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok. Drys med forårsløg og chiliflager. Server med limebåde.