Skip to main content
Hurtig cremet tomat-tortelloni
Hurtig cremet tomat-tortelloni

Hurtig cremet tomat-tortelloni

med frisk oregano og cherrytomater

Når klokken er mange, og børnene skriger efter mad, er pasta din bedste ven. På under en halv time laver du aftenens velsmagende pasta med svampetortelloni i hovedrollen. Vi laver en fantastisk tomatsauce med fløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, tomatpuré, spinat og hvidløg, som vi blander med tortelloni. Vi topper med balsamicocreme og frisk oregano.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Æg
Gluten
Mælk
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten, Mælk Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

250 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Oregano

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

60 g

Spinat

8 ml

Balsamicocreme

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)3123 kJ
Kalorier (kcal)746 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker17.6 g
Protein20.8 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Skyl spinat.

Lav sauce
2

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré, hvidløg, og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, bouillon, chiliflager og salt, og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Kog pasta
3

Imens, kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Tilsæt tortelloni, pastavand og spinat til stegepanden med sauce, og vend sammen lige inden servering.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Server tortelloni i dybe tallerkener.

Top med oregano.

Dryp med balsamicocreme.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.