Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
125 g
Cherrytomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
70 g
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
140 g
Bacon, tern
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
2 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, løg, cherrytomater og peberfrugt med Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm og chiliflager i 3-4 min, eller indtil bløde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt madlavningsfløde, sukker, tomatpuré, kyllingebouillon, salt og pastavand og et nip peber, og lad simre i 1 min.
Tilsæt færdigkogt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med basilikum og finrevet ost.