HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Bacon Arrabiata
topBanner
Hurtig bacon-arrabiata

Hurtig bacon-arrabiata

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!

Tags:HurtigStærk
Allergener:GlutenMælkÆgSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Spaghetti

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)651 kcal
Energi (kJ)2722 kJ
Fedt22.22 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat81.07 g
Sukker17.8 g
Protein29.33 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

2

Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak basilikum fint. Skær skalotteløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon, skalotteløg, cherrytomater og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min.

4

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré og pastavand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

5

Tilsæt pasta, halvdelen af finrevet ost og halvdelen af basilikum, og rør godt rundt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende basilikum og finrevet ost.