Honning- og srirachaglaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og srirachaglaseret kylling

Honning- og srirachaglaseret kylling

med ovnbagte rodfrugter og ranchdressing

Vi steger kylling krydret med cajunkrydderier, og vender den derefter i en spicy srirachasauce med honning og ketchup. Samtidigt ovnbager vi rødbede, gulerod og kartofler. Vi serverer kylling og rodfrugter med en frisk salat med æble og spinat og en cremet ranchdressing med mayonnaise, fraiche og hvidløg.

Tags:
Hvedefri
Kalorielet
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

20 g

Sriracha

25 g

Honning

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

300 g

Kartofler

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup (step 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2627 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker36.5 g
Protein41.6 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, spinat og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav srirachasauce
4

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en middelstor gryde på middel varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage.

Pisk sriracha, honning, ketchup [1 spsk | 2 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i gryden, og hold varm indtil servering.

Steg kylling
5

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Ay Cajun-ba og et nip salt i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Vend kylling i gryden med srirachasauce lige inden servering.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, rodfrugter og salat på tallerkener. 

Top kylling med srirachasauce. 

Server med ranchdressing.