HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojastegte Nudler
topBanner
Honning- og sojastegte nudler

Honning- og sojastegte nudler

med oksekød, pak choi og sesamfrø

I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojasesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

200 g

Pak choi

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Forårsløg

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

250 g

Hakket oksekød

25 g

Honning

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2688.6069 kJ
Kalorier (kcal)642.5925 kcal
Fedt15.5468 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat84.646 g
Sukker23 g
Protein39.4797 g
Salt6.9 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skær gulerod i 1 cm tern. Hak rødløg fint. Hak pak choi groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). 

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl]. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg sesamfrø i 3-5 min, og stil til side i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod, rødløg og det hvide forårsløg i 2-3 min. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Tilsæt hvidløg, ingefær, honning, sojasauce og pak choi, og steg i 4-5 min. Tilsæt nudler, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere. 

6

Anret nudler i dybe tallerkener. Top med det grønne forårsløg. Drys med resterende sesamfrø. Server med limebåde.