
Hoisinglaseret kylling
med rissalat & peanuts
Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Lyder det ikke spændende med perfekt stegt, hoisinglaseret kylling? Vi serverer kyllingen sammen med en frisk rissalat med forårsløg, gulerødder, hvidkål og lime. Drys med peanuts, og den lækre ret er klar til at serveres!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Spidskål, skåret
30 g
Hoisinsauce
1 stk
Gulerod
100 g
Vilde basmatiris
1 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
20 g
Sød chilisauce
½ stk
Ingefær
½ stk
Lime, økologisk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 5)
2.5 dl
Vand (trin 1)
Fremgangsmåde

Bring en gryde med vand* [2 ½ dl | 5 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og lad koge under på lav varme i 15 min. Hæld vand fra, og kom ris tilbage i gryden. TIP: Fjern ikke låget.

Hak ingefær [½ stk, 2p] fint. Skær lime i både. Bland ingefær, hoisinsauce, sød chilisauce [½ pakke, 2P] og et skvæt limesaft til en glace i en lille skål. Skær kylling i 3 cm skiver på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller, indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt glace, når der er 1 min tilbage. TIP: Saucen skal blot varmes, ikke koge. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Snit forårsløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Vend spidskål med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk.] i en skål indtil kålen begynder at blive blød. Tilsæt gulerod og halvdelen af forårsløg, og rør rundt. Tilsæt et skvæt limesaft og en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt ris, og rør rundt.

Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener. Drys med peanuts og resterende forårsløg. Server med resterende limebåde.