topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglaseret kylling

Hoisinglaseret kylling

med rissalat & peanuts

Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Lyder det ikke spændende med perfekt stegt, hoisinglaseret kylling? Vi serverer kyllingen sammen med en frisk rissalat med forårsløg, gulerødder, hvidkål og lime. Drys med peanuts, og den lækre ret er klar til at serveres!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

30 g

Hoisinsauce

1 stk

Gulerod

100 g

Vilde basmatiris

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

20 g

Sød chilisauce

½ stk

Ingefær

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

2.5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)175 kcal
Energi (kJ)733 kJ
Fedt1.56 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat5.91 g
Sukker5.6 g
Protein33.62 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* [2 ½ dl | 5 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og lad koge under på lav varme i 15 min. Hæld vand fra, og kom ris tilbage i gryden. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered råvarer
2

Hak ingefær [½ stk, 2p] fint. Skær lime i både. Bland ingefær, hoisinsauce, sød chilisauce [½ pakke, 2P] og et skvæt limesaft til en glace i en lille skål. Skær kylling i 3 cm skiver på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller, indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt glace, når der er 1 min tilbage. TIP: Saucen skal blot varmes, ikke koge. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Snit forårsløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav rissalat
5

Vend spidskål med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk.] i en skål indtil kålen begynder at blive blød. Tilsæt gulerod og halvdelen af forårsløg, og rør rundt. Tilsæt et skvæt limesaft og en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt ris, og rør rundt.

Server
6

Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener. Drys med peanuts og resterende forårsløg. Server med resterende limebåde. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image