Skip to main content
Hoisin-glaseret svinekød

Hoisin-glaseret svinekød

med ristede løg og langkornede ris

4.0
(91)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Tag hele familien med i køkkenet, i aften skal vi nemlig lave en masse spændende og velsmagende mad. Vi steger rødløg, pak choi, hvidløg og gulerod. Vi steger svineschnitzel, og glaserer den i hoisinsauce blandet med sojasauce og sukker. Vi server herlighederne med luftige ris, og så topper vi med ristet løg blandet med chili og forårsløg.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2611 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt15.1 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker13 g
Kostfibre5.5 g
Protein39.6 g
Salt6.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bland sauce
2

Imens, snit forårsløg fint.

Bland ristede løg [1/2 pakke, 2P], chiliflager [1/2 pakke, 2P] og forårsløg i en lille skål.

Bland hoisinsauce, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
3

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak pak choi groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg rødløg i 1-2 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt pak choi, hvidløg, gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør grøntsager til en skål, og dæk til med sølvpapir.

Steg kød
5

Krydr svinekød med salt.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Sænk til middel varme, tilsæt sauce, og vend sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
6

Anret svinekød, grøntsager og ris på tallerkener. 

Top svinekød med ristede løg.