HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumifritters
topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med myntedressing & perlecouscous

Har I børn, som elsker nuggets & frikadeller? SÄ vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med perlecouscous, en skøn salat med agurk og peberfrugt og en smukt grøn myntedressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mƦlk•gluten•selleri

LƦs produktets etiket for at fƄ al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diƦtbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SvƦrhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(IndeholdermƦlk)

1 stk

HvidlĆøgsfed

4 g

MiddelhavsdrĆøm

75 g

Yoghurt

(IndeholdermƦlk)

1 pose

Mynte

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

RĆød peberfrugt

½ stk

Chili

4 g

GrĆøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din mƄltidskasse

2 stk

Ɔg* (trin 2)

6 spsk

Hvedemel* (trin 2)

4 dl

Vand* (trin 3)

NƦringsindhold
NƦringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4033.2297 kJ
Kalorier (kcal)963.965 kcal
Fedt35.7489 g
MƦttet fedt19.9 g
Kulhydrat106.3786 g
Sukker20.4 g
Protein50.078 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
•Rivejern
•Stegepande
•Gryde
FremgangsmƄde
FremgangsmƄdearrow up iconarrow up icon
1

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. 

2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skÄl. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

3

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÄ middelhøj varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min pÄ hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Bland yoghurt, mynte (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skÄl. Vend salat, agurk og peberfrugt med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skÄl.

6

Anret perlecouscous, halloumifritters og salat pÄ tallerkener. Dryp med myntedressing.Top med resterende mynte.