Har I børn, som elsker nuggets & frikadeller? SÄ vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med perlecouscous, en skøn salat med agurk og peberfrugt og en smukt grøn myntedressing.
LƦs produktets etiket for at fƄ al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diƦtbehov.
200 g
Halloumi
(IndeholdermƦlk)1 stk
HvidlĆøgsfed
4 g
MiddelhavsdrĆøm
75 g
Yoghurt
(IndeholdermƦlk)1 pose
Mynte
170 g
Perlecouscous
(Indeholdergluten)60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
1 stk
RĆød peberfrugt
½ stk
Chili
4 g
GrĆøntsagsbouillon
(Indeholderselleri)1 stk
Gulerod
2 stk
Ćg* (trin 2)
6 spsk
Hvedemel* (trin 2)
4 dl
Vand* (trin 3)
Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrƦllet) groft. Pres eller hak hvidlĆøg fint.FlƦk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.Ā Skyl salat under koldt vand* i et dĆørslag.Ā
Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skÄl. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt.
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÄ middelhøj varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min pÄ hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Bland yoghurt, mynte (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skÄl. Vend salat, agurk og peberfrugt med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skÄl.
Anret perlecouscous, halloumifritters og salat pÄ tallerkener. Dryp med myntedressing.Top med resterende mynte.