
Har I børn, som elsker nuggets & frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med perlecouscous, en skøn salat med agurk og peberfrugt og en smukt grøn myntedressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Halloumi
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Middelhavsdrøm
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Mynte
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Chili
4 g
Bouillon
1 stk
Gulerod
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
4 dl
Vand (trin 3)

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Bland yoghurt, mynte (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend salat, agurk og peberfrugt med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Anret perlecouscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Dryp med myntedressing.Top med resterende mynte.

