HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumifritters
topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med myntedressing & perlecouscous

Har I børn, som elsker nuggets & frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med perlecouscous, en skøn salat med agurk og peberfrugt og en smukt grøn myntedressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 pose

Mynte

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Chili

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)963.965 kcal
Energi (kJ)4033.2297 kJ
Fedt35.5989 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat106.2211 g
Sukker20.3 g
Protein50.078 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. 

2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

3

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Bland yoghurt, mynte (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend salat, agurk og peberfrugt med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

6

Anret perlecouscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Dryp med myntedressing.Top med resterende mynte.