
Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Agurk
25 g
Panko
(Indeholder: Sulfitter, Hvede, Gluten)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Aioli
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Pære
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Æg (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)

Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær pære i tynde, halve skiver.
Hak agurk groft.

Bland snittet salat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber.

Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.
Server med BBQ-sauce.